Ja da var årets utgave av slektsforskerdagen over, og vi kan si oss godt fornøyd med arrangement. Hvor mange som var innom vet jeg ikke i skrivende stund men at det var flere enn i fjor er jeg nokså sikker på. Med alle tenkelige stands og ikke minst nytt av året: Sarithas slektsforskerbord for de minste (noe som ble godt mottatt) og med tre smekk-fulle foredrag så mener jeg vi fikk vist det beste av DIS-Salten og hva vi står for. Alle gjorde sitt til at dette skulle bli en flott dag. Mange nye medlemmer ble også vervet (best i landet?) og sakte men sikker så vokser lokalaget i Bodø, så dettan var gøy.
Ser allerede fram til neste år.

Vår eminente fotograf Knut-Rasmus Tvervik Skille tok masse bilder, så for de som ønsker å se mer bilder fra SFD Bodø 2009 er det bare å besøke hans blogg/hjemmeside.

Her er noen av bildene som jeg fikk tid å ta (og det er ikke mange)… smiley

Og etter litt rydding og en bedre middag samt kaffe og kake, bar det hjem blid og fornøyd med ei flaske rødvin under armen… nå skal vi virkelig slapp av og kos oss.